2014. június 24., kedd

APH Headcanon fic #2
Hetalia, Humor(?), Headcanon(és észrevetted ezt az alliterációt? Egy költő veszett el bennem):: Avagy mikor England elveszt egy fogadást és egy olyan pólóban kell a királynője elé állnia aminek a mintája a képen is megtalálható (na vajon melyikre gondolok).
Ne nézzétek se a címet se a képet se a rövidségét, az is csoda hogy ezt ma kirakom, mert próba szóbelin voltam és álmos vagyok és falom fel a Pringles koppintást and so on... Agybaj. (Nem, nem sikerült rosszul de nincs kedvem ma már semmihez :') )

America elújságolta mindenkinek a fogadást, így most az átlagos tömeg elején ott nyomorogtak az országok, izgatottan várva England beégését.
- Egy kis popcornt, valaki? – kérdezett rá America, és néhányan vettek egy maroknyival, de voltak akik hoztak saját kis készletet magukkal(China építetett egy egész kínai negyedet közvetlenül a tömeg mellé), és azt majszolták nagy vigyorral a képükön.
- Nézzétek, ott jön England! Kesesese – nevetett fel Prussia, és odamutatott az útra, ahol England sétált lehajtott fejjel a királynő felé, aki ott ült a díszes széken, körülötte őrökkel.
- Majd ezután mondjátok meg kérlek, kinek küldjem majd át a képeket – szólt Japan ahogy felemelte a fényképezőgépet, és vadul kattogtatni kezdett. Erre England felfigyelt, és odafordult, ahol is döbbenten vette észre a röhögő országokat.
- Az az átkozott… - kezdett bele a káromkodásba, de abba is hagyta, mikor rájött, hogy már majdnem ott van a királynője színe előtt. Így hát köhintett egyet, majd letérdelt.
- Oh kérlek, kelj már fel – szólalt meg a királynő, majd England félresikerült pókerarccal felkelt és ránézett a királynőjére, aki pedig a pólóját vizslatta. Az országok néma csöndben várták, mi következik.
- Nos, egy dologban egyetérthetünk – mondta a királynő komoly arckifejezéssel.
- Miben…?
- Hogy én még hörcsög formájában is jól nézek ki. Nemde bár? – kérdezett rá, mikor is elmosolyodott, majd az arcán hirtelen döbbenet ült ki, mikor England a feszültséget nem bírva elájult. Az országok nagy része könnyezve nevetett, de a visszafogottabbak, mint Sweden vagy Germany, csak hangosan kacarásztak, mint egy pár korsó sör után.

2 megjegyzés:

  1. Szia~
    Eddig nem olvasgattam nálad, de jó, hogy idetaláltam.
    Hát ez.. xD Na jó, asszem feldobtad az estémet :D
    Egy kritika hogy szerintem mivel magyarul írsz, használd az országok magyar nevét mert ez így hülyén hangzik.
    Na, megyek elolvasni a többi hetás ficedet is ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is örülök hogy jobbá tettem vele az estédet xd
      Másodszor meg rendben, megpróbálom csak az meg számomra olyan szokatlan :')

      Törlés