2014. június 20., péntek

Team Free Will nyaral
Supernatural, Humor(?), és talán egy pincurka crack: A Winchester tesók és Castiel kalandjai a strandon.
A kép olyan mintha egy óriási kacsás úszógumi elől menekülnének az impalával, de megnyugtatok mindenkit hogy nem ez lesz. És igazából nem ez jött volna a sorban, de a többség animés és nem akartam megbántani a sorozataimat :'c Ez egy könnyedebb kis nyári szösszenet, nem kell semmi világmegváltóra várni.

- De jó idő van! – nyújtózkodott Dean miután kiszállt az Impalából Castiel és Sam társaságában. A hőmérséklet elérte a 35°C-ot is, a nap pedig szakadatlanul sütött le a napozó emberek testére akik csak úgy szívták magukba a D vitamint. Sam hátra ment és felnyitotta a csomagtartót, ahol most a fegyverek felett felfújható úszógumi, törülközők meg hasonló dolgok foglalták a helyet.
- Cas, mi kipakolunk de te addig nyugodtan belemehetsz a vízbe – szólt oda Castielnek Dean, mivel az angyal már át volt öltözve, nem volt rajta semmi más a méhecskés úszónadrágon kívül amit pár napja néztek ki együtt Deannel hosszadalmas keresgélés eredményeként.
- Rendben – bólintott vidáman és megindult az emberek felé. Sam közben elővette a felfújható kacsás úszógumit és odanyújtotta Deannek.
- Ez a te feladatod, neked mindig is jobb tüdőd volt mint nekem – kacsintott rá és a kezébe nyomta a sárga anyagot, Dean pedig felsóhajtott és elkezdte keresni a fújókát.
- Remélem addig se fullad bele a vízbe – mondta, majd elkezdte fújni, Sam pedig a hóna alá vette a törülközőket.
- Dean… - szólalt meg hirtelen, Dean pedig felnézett és látta, ahogy Cas elkezd járni a vízen. Egy pillanatra lesokkolódott, de hamarosan észbe kapott és eldobva a kacsás úszógumit próbált nem feltűnően odasietni Jézus 2.0-hoz. Néhány emberre majdnem rálépett ahogy szlalomozott a napozók és a járókelők között, majd még időben visszahúzta Cast, így szerencsére senki sem vette észre az új csodatévő mutatványát.
- Cas, azt mondtam belemehetsz a vízbe, nem azt hogy rajta mehetsz! – dorgálta le, Cas pedig a homokos talajt figyelte elkerülve ezzel a szemkontaktust.
- Elnézést – motyogta Cas, a másik pedig csak halkan felsóhajtott.
- Nem baj, csak próbáljuk kerülni a feltűnést, rendben? – rámosolygott, és már vissza is tért Cas jókedve, hogy nem haragította magára Deant. Megindultak visszafelé és látták ahogy Sam integet feléjük, jelezve hogy már megtalálta a helyüket és le is terítette a törülközőket.
- Nos, akkor vetkőzzünk – nevetett fel Dean és levette a felsőjét, majd a farmerját. Sam ugyanígy tett, mialatt Cas pedig a kezébe vette a jövőbeli kacsát és azt tanulmányozta.
- Én szerintem maradok itt és olvasok, de ti nyugodtan mehettek úszni – jelentette ki Sam és rábökött a mellette lévő régi kötésű könyvre.
- Még ilyenkor is csak olvasol? Bár mindegy, mert végül úgyis be foglak ráncigálni a vízbe – reagált az idősebbik testvér, majd elvette Cas kezéből az úszáshoz való segédeszközt és elkezdte felfújni. Sam halványan elmosolyodott majd hátradőlt és belekezdett az olvasmányába. Castiel érdeklődve figyelte ahogyan a korábbi sárga anyag folyamatosan formálódott át valami mássá. Végül egy sárga karika féleség lett amin egy kacsafej ékeskedett vidáman.
- Emeld fel a kezeidet – szólt az angyalnak, aki felemelte a kezeit, így Dean sikeresen rátette az úszógumit, ami immáron a derekát fogta körbe.
- Ez mire szolgál? – kérdezett rá Cas mialatt Dean elővette a naptejet és nyomott belőle a tenyerébe.
- Hogy ne merülj a víz alá és ezáltal ne fulladj meg – válaszolt és gyorsan bekente magát mindenütt naptejjel.
- Most te jössz – öntött még egy adagot a tenyerébe, majd közelebb ment és elkezdte bekenni Cas arcát aki fintorogva hunyorított Deanre.
- És ez miért fontos? – Castiel megfordult így Dean betudta kenni a hátát.
- Hogy ne égj le. Na, a többit már te is be tudod kenni magadnak, szóval hajrá – odanyújtotta neki a flakont, majd az öccsére nézett. – És neked nem kéne bekenned magadat?
- Majd nem sokára – dünnyögte Sam ahogyan falta a sorokat a könyvben. Dean csak megvonta a vállát, majd felkelt és felsegítette Castielt.
- Akkor megyünk a vízbe? Az a nyertes aki hamarabb beér! – még be sem fejezte a mondatot de már elkezdett rohanni, a háta mögül pedig hallotta ahogy Cas kéri őt hogy lassítson mialatt ő is sietve követte társát a vízbe.
- E-ez hideg! – állapította meg Cas vacogva, Dean pedig csak vigyorogva alámerült majd a haját hátrasimítva visszatért a víz alól. Mondani se kell hogy a strand női tagjai egyből felnéztek magazinjaikból és lenyűgözve bámulták a jelenetet.
- Úgy látom a női nem érdeklődését felkeltetted – szólalt meg Cas egy csipetnyi féltékenységgel a hangjában mialatt szorosabban fogta az úszógumit. Dean épp válaszolni készült mikor – mint egy végszóra – megjelent két fiatalabb lány, akik a húszas éveik közepén járhattak, és mindkettőjük bájos dekoltázzsal rendelkezett.
- Sziasztok – köszönt nekik vigyorogva, a másik kettő pedig összekuncogott. Castiel dühösen lelocsolta Deant, aki pedig „Most mi van?” fejjel nézett rá.
- Nehéz lehet egy fogyatékos testvérrel – nézett rá kedvesen Castielre az egyikük, mire Cas és Dean összenéztek, de ahogy Dean rámeredt a felnőtt férfira a méhecskés fürdőnadrágban és a kacsás úszógumival, rájött hogy egy külső szemlélő tényleg ezt a következtetést vonhatja le.
- Hát igen, de szerencsére ő nem az a vészes típus. Persze vannak kirohanásai, de nem sokszor és egész jól el lehet vele lenni – mosolygott szelíden Dean ahogyan belement a játékba, és Castiel csak nézett rá döbbenten.
- És ki gondoskodik róla?
- Hát igazából én vagyok az egyedüli aki gondozza és segíti őt, de van egy barátom aki néha besegít – Castiel már nem bírta tovább, így a szemforgatás közepette kikecmergett a vízből és megindult az egyik stand felé.
- Hé Cas, várj! – Üvöltött utána Dean miután szomorúan elbúcsúzott a lányoktól, és végül sikerült elkapnia a másikat a vállánál fogva.
- Nem fogsz felhasználni a saját céljaidra – jelentette ki Castiel mialatt felnézett és gondolkodott, hogy mit szeretne fogyasztani. Dean felsóhajtott, és maga felé fordította a másikat.
- Sajnálom, rendben? De most mi mást mondhattam volna? Hogy egy angyal haverom vagy aki szereti a méheket és nem tud úszni?
- Nem, de… - Castiel nem tudta hogyan folytassa, így visszafordult a tábla felé ahol megint elkezdte vizslatni a menüt.
- Nézelődhetsz, de pénz nélkül nem lesz kaja. Gyere, menjünk vissza a pénztárcáért és együnk valamit – ezt mintegy békeszerződésként ajánlotta fel, és végül Castiel egy bónusz fagylalt fejében elfogadta a megállapodást.
* később*
Már a nap lemenőben volt mikor Sam befejezte a könyv olvasását és megpróbált felkelni, de ekkor fájdalom hasított a testébe.
- Áuu – mondta és lenézett a felsőtestére, ami csak úgy piroslott az egész napos napozás következtében, amikor is Sam diszkriminálta a naptejet. Óvatosan felült, és megkönnyebbülten sóhajtott mikor is egy fájdalmas ütést érzett a hátán.
- Te még a sátánnál is rosszabb vagy – nyögte, és azt várta hogy Dean idióta vigyorát fogja meglátni mikor hátrafordul, de helyette egy borostás arc nézett vele szembe.
- Köszönöm a bókot – mondta Crowley vigyorogva és Sam pedig megdörzsölte a szemeit.
- Te mit keresel itt?
- Szabadságon vagyok. Miért, szerinted a pokol királyának nem jár szabadság? – mondta sértődötten Crowley, majd felvette maga mellől a koktélját és belekortyolt. – Sex on the beach, kipróbálod? – kacsintott rá, Sam pedig hátradőlt és a tenyerébe temette az arcát.

4 megjegyzés:

  1. Castiel méhecskés úszónadrágban, kacsás úszógumival, meg azzal a nem-értem-a-világot(Deant) arckifejezésével!
    Ez azért már valami :D :D :D Eszelős. És persze, hogy a vizen kell járnia! Cas, reménytelen eset vagy. Deannel együtt. De sebaj, mert már ketten kiadtok egy egészet.
    Nagyon jókat vinnyogtam rajta, úgyhogy még ilye!
    Amúgy jól érzem, hogy te is shippeled Crowleyt meg Samet? Mert én igen és nyahahaha de jó volt a vége!
    Köszönöm, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még úgy igazából nem gondoltam arra hogy shippeljem őket, csak ez eszembe jutott és hát ez lett belőle :'D Bár persze érdekes párost alkothatnának ha jobban belegondolok...na igen, ezen még fogok elmélkedni xd
      Én pedig köszönöm a kommentet :)

      Törlés
  2. Jézusom, Cas, de édes. Nem pedig fogyatékos. Hülye libák. xD
    Crowley meg Sam. Hm. Elgondolkodtató. Igen, nagyon. xD
    Szóval oltári volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azok, szegény Cas babám :'c
      Köszönöm :3

      Törlés